Hoe herken je de echte tussen de valse helderzienden?

Geplaatst op

Elke dag kijken duizenden mensen naar helderzienden voor advies, informatie en inzicht in hun leven. Het lijdt weinig twijfel dat sommige helderzienden mensen kunnen helpen gemoedsrust te vinden, maar het is jammer dat er onder de echt begaafde paranormaal begaafden rond ook verschillende vervalsingen zijn. Mensen die op zijn best geen of zeer beperkte paranormale vermogens hebben, maar anderen willen helpen, of in het slechtste geval hun toehoorders vanaf het begin willen bedriegen

Vanzelfsprekend of toch niet?

Echte paranormaal begaafden zijn in staat om u nauwkeurige en relevante informatie te geven over specifieke dingen die niet voor de hand liggen. Ze kunnen bijvoorbeeld de exacte volledige naam noemen van een persoon uit uw verleden, of een plaats waar u een vakantie hebt doorgebracht. Valse paranormaal begaafden kunnen dat niet, in plaats daarvan maken ze algemene beweringen als: ‘Ik heb hier een oudere man, hij is overleden vanwege een hartprobleem’, wetende dat het statistisch gezien waarschijnlijk is dat een groot aantal mensen in het publiek iemand heeft verloren die hierbij past. Ze leggen een verklaring af en lezen dan je lichaamstaal of wachten op je reactie om hun inzichten aan te passen; Zoals uitspraken doen als: ‘Ik voel dat je een gebroken hart hebt gehad in je leven’. Wie heeft dat niet…

Is meer betalen voor informatie gewoonlijk?

Valse helderzienden zullen geld eisen om vloeken of spreuken te verwijderen. Of je meer informatie willen geven pas nadat je hier meer voor hebt betaald. Dit is één van de lelijkste aspecten van vervalsing op psychisch gebied. Mensen die het gevoel hebben dat ze vervloekt kunnen worden na eindeloze pech, zijn kwetsbaar voor het idee dat ze eraan kunnen ontsnappen als ze betalen voor het verwijderen van de vloek of spreuk. Hetzelfde geldt voor mensen die in contact willen komen met hun nabestaanden of meer over hun eigen toekomst zouden willen weten. 

Houdt dus altijd in de gaten of de paragnost of medium waar u uw gesprek mee hebt medelevend is en u (niet extra betaalde) informatie geeft die niet zomaar vanzelfsprekend is. 

Heeft u zelf interesse in het online chatten met mediums of bellen met een medium? Kijk dan voor meer informatie op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *