Iedereen wordt ouder

Geplaatst op
facelift

Het is onmogelijk om ouder te worden en de huid jong te houden, naarmate je ouder wordt neemt de elasticiteit van de huid af en zie natuurlijk hier en daar wat rimpeltjes verschijnen. Het vet onder de huid zakt in veel gevallen wat naar beneden, vaak zijn rimpels in de nek een teken van ouderdom. Met een facelift kun je ervoor zorgen dat de huid wat strakker is en je van bepaalde rimpels afkomt. Voor de buitenwereld oog je huid strakker en frisser, vaak is het ook alsof je minder vermoeid bent.

facelift

Verschillende mogelijkheden

Ook bij een facelift heb je verschillende mogelijkheden om te laten doen, kies je voor een complete dan wordt van het gelaat tot de haargrens gelift. Dit heeft met name effect voor de hals, de kaaklijn, het voorhoofd en de wangen. Langs de haarlijn wordt een snede gemaakt, die voor de oorschelpen achter de oren doorloopt in de de haargrens. In de richting van de haarlijn wordt de huid gecorrigeerd en aangespannen. De huid wat teveel is wordt weggesneden en het wordt weer netjes gehecht.

Kleine ingreep

Een facelift hoeft niet te betekenen dat direct alles moet worden gecorrigeerd, bij de mini uitvoering wordt alleen de huid van je wangen en de kaaklijn gelift. Mensen die maar minimaal last hebben van een huidverslapping kunnen hiervan gebruik maken. Aan beide kanten van het gezicht wordt een incisie gemaakt, dit gebeurd terplaatse van het oor. De huid wordt richting het oor gecorrigeerd, de huid wat teveel is wordt in de vorm van een s weggesneden en gehecht.

Categorie├źn:Zorg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *