Niemand hoeft ze te zien, draag daarom onzichtbare gehoorapparaten.

Geplaatst op
onzichtbare gehoorapparaten

Gelukkig brengt de moderne techniek voordelen met zich mee, anders zaten mensen met een slecht gehoor nog steeds met een hoorn aan hun oor. Onzichtbare gehoorapparaten van www.phonak.com zijn zo klein dat ze in z’n geheel in je gehoorgang passen, zodat de mensen in je omgeving niets in de gaten hebben dat je ze draagt.

Gehoorapparaten zijn in verschillende vormen te verkrijgen, sommige ontwerpen passen volledig in het kanaal, anderen draag je achter het oor of zitten verwerkt in de pootjes van een bril. Wil je dat niemand ze zien dan is de keuze snel gemaakt. En zullen deze kleine toestelletjes alleen maar voordelen met zich mee brengen.

onzichtbare gehoorapparaten

Voordelen van deze bijzonder kleine hoortoestellen zijn:

1. Discreet ‒ Deze onzichtbare gehoorapparaten zijn echt een uitkomst voor mensen met gehoorverlies, maar dit niet aan de buitenwereld willen laten zien. Je plaats ze dan ook slim en discreet in je gehoorgang en zullen alleen zichtbaar zijn voor anderen, wanneer ze er in kruipen.

2. Maatwerk ‒ Deze kleine toestelletjes in je gehoorgang worden gedragen en ieder oor anders is, worden ze op maat gemaakt en aangepast aan je pasvorm van je gehoorgang. Zodat, ze comfortabel zullen zitten.

3. Makkelijk in gebruik ‒ Ze zijn niet storend bij het telefoneren of het dragen van een headset, omdat ze weggewerkt zitten in je gehoorgang.

onzichtbare gehoorapparaten

4. Minimaal stroomverbruik ‒ Ze zitten dicht op het trommelvlies, hebben daarom weinig stroom nodig om het geluid te verzenden en dus ook minder kans op ‘rondzingen’.

Nadeel is wel dat ze duurder zijn dan de grotere hoortoestellen en voor ouderen misschien moeilijk in te brengen, omdat ze zo klein zijn. Voor meer informatie over diverse hoortoestellen ga dan naar https://www.phonak.com.