Nitril handschoenen nodig?

Geplaatst op
wegwerp handschoen

Heeft u een eigen praktijk en bent u op zoek naar een betrouwbaar en veilig bedrijf voor nitril handschoenen? Dan bent u De Boer Dental aan het juiste adres. De Boer Dental maakt van  100% synthetisch nitril handschoenen. Synthetisch materiaal zorgt ervoor dat de  handschoenen sterk en rekbaar zijn. Misschien zoekt u wel handschoenen voor oefenmateriaal? Dan wilt u ook dat u met goed en betrouwbare spullen werkt. Wist u dat de nitril handschoenen ook veel gebruikt worden door  nagelsalons, bij pedicures en door schoonheidsspecialisten? Heeft u een bedrijf in één van deze beroepen of een ander beroep? Bij De Boer Dental bent u aan het juiste adres. Zij kunnen u verschillende kleuren nitril handschoenen aanbieden, waaronder de kleur roze. Na één keer gebruiken kunt u uw nitril handschoenen in de prullenbak gooien. Door de handschoenen eenmalig te gebruiken bent u verzekerd van hygiënische handschoenen.

nitril handschoenen

Online nitril handschoenen kopen

U kunt bij De Boer Dental een bestelling online doen. Weet u niet precies welke maat u heeft of weet u niet zeker of u de handschoenen van het materiaal nitril wilt? Door een proefpakket te bestellen kunt u eerst ervaren hoe de handschoenen zijn. Is het precies waar u naar op zoek bent of wilt u toch een ander materiaal bestellen? Na het proberen kunt u een grotere verpakking bestellen, zodat u een tijdje vooruit kunt. De nitril handschoenen staan bekend om de zachte materialen die uitermate geschikt zijn voor de huid. De handschoenen zorgen voor extra draagcomfort, optimale bescherming en een goede pasvorm. Daardoor zijn ze extreem hygiënisch. De handschoenen zijn latex en poedervrij en hebben een stevig manchet met rolrand waardoor uw handschoen goed blijft zitten. Sommige personen hebben een latex allergie, die mensen kunnen dus wel gebruik maken van nitril handschoenen. De handschoenen beschikken over een ruwe vingertopper en behoudt daarom een stevige grip. De wegwerp handschoenen zijn voor eenmalig gebruik, ideaal voor gebruikers die gevoelig zijn voor latex eiwitten en voor het gebruik van korte behandelingen. Door gebruik te maken van handschoenen beschermt u uzelf tegen besmetting en vervuiling. 

Nitril

Richtlijnen voor nitril handschoenen

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de nitril handschoenen? Over hoe de handschoenen van grote waarde kunnen zijn voor uw bedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen met De Boer Dental. Dit kan op verschillende manieren. U kunt vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen, maar ook per e-mail of het contactformulier dat op de website vermeld is. Bekijk het aanbod en ontdek welke handschoenen bij uw bedrijfshandelingen past.