Waar schamen mannen zich voor?

Geplaatst op

In dit artikel bespreken we de grootste schaamtes van mannen in Nederland. Heel veel mannen doen zich altijd heel erg stoer voor omdat ze denken dat dat ze dan mannelijker overkomen. Echter schamen mannen zich ook gewoon voor heel veel dingen, meer dan je denkt. Ze zijn zelfs op sommige aspecten heel erg onzeker over zichzelf. Wij hebben dus een lijst voor je samengesteld van deze specifieke dingen waar mannen zich nog wel eens voor kunnen schamen.

Outfit van andere mannen


Hoe vrouwen graag naar andere vrouwen kijken om te zien hoe zij zich kleden, zo kijken mannen ook naar andere mannen hun outfit. Een man zal het uiteraard niet snel toevoegen, maar een man die ervan houdt om zichzelf goed aan te kleden, scant meteen een outfit van een andere man als die hem ergens tegen komt. Als een man zich outdressed voelt door de andere man, kan hij zich hier flink voor schamen, zonder dat die het zal aangeven. Hij zal dit juist als informatie opslaan en gebruiken voor zijn eigen kledingkast.

Geen zin om seks te hebben


Toch wel een van de grootste schaamtes van mannen: ze krijgen geen erectie. Heel veel mannen hebben hier gewoon last van of wel eens last van gehad. Denk bijvoorbeeld als je flink gedronken hebt en daardoor enigszins verlamd bent, wat kan betekenen dat je geen erectie kunt krijgen. Gelukkig zijn hier wel gewoon oplossingen voor, waardoor een man zich niet meer hoeft te schamen. Je kunt er namelijk gemakkelijk kiezen voor erectiepillen kopen. Deze pillen, zoals je al zou vermoeden, zorgen er voor dat je ondanks het eerst niet lukte, zeker bent dat je een erectie kan krijgen. Hierdoor hoef jij je vriendin of vrouw niet teleur te stellen en die een gevoel te geven van schaamte.